Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

200 παιδιά και 8 παγκόσμιοι πρωταθλητές προπονούνται σε άθλιες συνθήκες στον Αγ.Παύλο

Το αθλητικό κέντρο του Αγίου Παύλου επισκέφτηκε η Κυριακή Μάλαμα, μετά από τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με την απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης του χώρου.


Στo πλαίσιo της αυτοψίας που πραγματοποίησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αθλούμενους πολίτες της περιοχής, με γονείς, με νέους αθλητές, με μερικούς από τους παγκόσμιους πρωταθλητές που αθλούνται στο χώρο, καθώς και με τον προπονητή τους Γιώργο Μποτσκαρίωφ.


Οι άνθρωποι του αθλητισμού εξέφρασαν την ανησυχία πως είναι δυνατόν το αθλητικό κέντρο να έχει αφεθεί σε αυτή την κατάσταση, την ώρα που οι πρωταθλητές προετοιμάζονται για το υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο και που ταυτόχρονα πάνω από 200 παιδιά αθλούνται καθημερινά στον συγκεκριμένο χώρο.

Η αθλητική κοινότητα της περιοχής περιμένει άμεσα να διορθωθεί η κάκιστη εικόνα των αθλητικών υποδομών, οι οποίες κατασκευάστηκαν το 2004 κι έκτοτε αφέθηκαν στην τύχη τους.

Οι άνθρωποι του αθλητισμού εξέφρασαν, επίσης, την απογοήτευση τους για το γεγονός ότι στις μεγάλες παγκόσμιες επιτυχίες των αθλητών του στίβου και των ρίψεων που έχουν σημειώσει οι πρωταθλητές από τη Νέα Προποντίδα, όλοι οι αρμόδιοι σπεύδουν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές, αλλά κανένας τους δεν κάνει τον κόπο να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις για να δει πως προπονούνται.

Η Κυριακή Μάλαμα από την πλευρά της υπογράμμισε ότι θα δημοσιοποιήσει άμεσα και με κάθε διαθέσιμο μέσο το θέμα και θα προχωρήσει σε κατεπείγουσα παρέμβαση στη Βουλή, με συγκεκριμένο αίτημα την άμεση εξεύρεση χρηματοδότησης για την επισκευή των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου του Αγίου Παύλου.

Θα πρέπει άμεσα ο Υφυπουργός Αθλητισμού να αλλάξει την εικόνα του χώρου, χωρίς καμία καθυστέρηση και χωρίς καμία δικαιολογία. Δεν νοείται να προπονούνται παγκόσμιοι πρωταθλητές, οι οποίοι έχουν σημειώσει παγκόσμια ρεκόρ με την εθνική ομάδα, κυριολεκτικά, σε χωράφι.

Σε περίπτωση που ο υφυπουργός αθλητισμού αδιαφορήσει για το θέμα, θα εξεταστούν όλες οι ενδεδειγμένες κινήσεις και προς την ελληνική κοινότητα του στίβου, αλλά και προς τις διεθνείς αθλητικές αρχές.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα