Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξόρμηση καθαριότητας στη Νέα Σκιώνη

Σε καθαρισμό του βυθού και του παράκτιου μετώπου στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης θα προχωρήσει η αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου Κασσάνδρας, το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση i sea.

Εθελοντές δύτες της i sea με ειδικό εξοπλισμό, θα βουτήξουν το πρωί της Δευτέρας 5 Απριλίου στις 10.00, στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης για να περισυλλέξουν σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα από τον βυθό της θάλασσας.


Εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου θα συνδράμουν από ξηράς στο έργο των δυτών για την απομάκρυνση των υλικών που θα εντοπιστούν. Παράλληλα, συνεργεία της ΕΝΑΚ του δήμου Κασσάνδρας θα απομακρύνουν τα φύκια από το παραλιακό μέτωπο της περιοχής, ενώ συνεργεία  της υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου Κασσάνδρας θα καθαρίσουν πάρκα και άλλα σημεία στο εσωτερικό της κοινότητας.


Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παύλος Παντζίκης, που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για την διεκπεραίωση αυτής της συνολικής και ολοκληρωμένης δράσης, μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Κωνσταντία Λεμονή απευθύνει έκκληση στους αλιείς της Νέας Σκιώνης να συνδράμουν, συμβάλλοντας στο έργο των δυτών, τηρώντας τα μετρά προστασίας από τον κορωνοϊό. Ο κ Παντζίκης ευχαριστεί  την περιβαλλοντική οργάνωση i sea για την ανταπόκριση της.
Η δράση θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές του δήμου Κασσάνδρας.
Η συντονισμένη επιχείρηση καθαριότητας γίνεται υπό την εποπτεία της δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα