Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμος Πολυγύρου συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Από αύριο, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (19/3), οι δημότες του Δήμου Πολυγύρου μπορούν να αφήνουν ό,τι μπορούν, από τα παρακάτω, στα καλάθια του Δήμου και στο Στέκι Αλληλεγγύης, για να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους στη Θεσσαλία.


? Τρόφιμα μακράς διάρκειας
? Νερά
?Παιδικές τροφές
?Είδη φροντίδας νηπίων & βρεφών (πάνες κλπ)
?Αντισηπτικά
?Μάσκες
?Είδη καθαρισμού
?Είδη προσωπικής υγιεινής
?Χαρτικά
?Φάρμακα
?Θερμαντικά σώματα

 

Στον Πολύγυρο η συγκέντρωση, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Πολυγύρου, θα γίνεται καθημερινά από τις 7.00 έως τις 15.00 στην πίσω πλευρά του Δημαρχείου καθώς και στο Στέκι Αλληλεγγύης από τις 10.00 - 12.00.

Στις Κοινότητες η συγκέντρωση, σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και τα Συμβούλια Κοινοτήτων, θα γίνεται στα γραφεία των κοινοτήτων.


"Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες κανείς δε πρέπει να το περνάει μόνος του όλο αυτό. Προέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης, το σημαντικότερο αγαθό , το μοναδικό, που μπορεί να μας δώσει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε.
Όλα τα μπορούμε..μαζί όμως" ανέφερε ο δήμαρχος, Αστ. Ζωγράφος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα