Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βανδάλισαν το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Τρίγλιας

Δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που η δημοτική αρχή Ν. Προποντίδας έβαψε και συντήρησε το Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Τρίγλιας και βρέθηκαν άγνωστοι δράστες να βάψουν τους τοίχους με σπρέι και συνθήματα.


Μπροστά την θλιβερή εικόνα βρέθηκαν μέλη των αθλητικών φορέων της Ν. Τρίγλιας που χρησιμοποιούν το Γυμναστήριο. Οι δράστες επιδόθηκαν σε... κόντρες συνθημάτων σε όλους τους τοίχους του Γυμναστηρίου, σε μια περίοδο που δεν διεξάγονται προπονήσεις λόγω κορωνοϊού.

Η πρώτη αντίδραση από το Δήμο ήρθε από την πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, Αθανασία Εμμανουηλίδου.

"Οι κάμερες απαγορεύονται λόγω προσωπικών δεδομένων. Οι καταστηματάρχες πωλούν τα σπρέι σε ανήλικους, οι γονείς δε ρωτούν " τι έκανες παιδάκι μου εκεί που ήσουν",  οι περαστικοί σίγουρα  "δεν είδαν, δεν ξέρουν"  κι όλοι μας ..."απολαμβάνουμε"  τέτοια καταστροφή δημόσιας περιουσίας,  μιλώντας για ατομική ευθύνη. Την είδε κανείς; Κρίμα... για άλλη μια φορά, κρίμα. Αν έτσι πιστεύουν πως προωθούν την ομάδα τους, κάνουν τεράστιο λάθος. Την εκθέτουν. Τη ρεζιλεύουν. Και είμαι σίγουρη πως η ομάδα τους θα τους διέγραφε αμέσως! Δε μου αρέσει να βρίζω αλλά πρόκειται για επικίνδυνους  και πανηλίθιους!» σχολίασε η κ. Εμμανουηλίδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα