Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με δύο κάψουλες ολοσωματικής αποστείρωσης εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Με δύο κάψουλες ολοσωματικής αποστείρωσης  προηγμένης τεχνολογίας, τύπου Pro Medical UV-5200  εξοπλίζεται το Νοσοκομείο Χαλκιδικής μετά την ευγενική   χορηγία του Δήμου  Κασσάνδρας και των  εταιρειών του Ομίλου Sani / Ιkos.


Ο ειδικός αυτός θάλαμος τοποθετείται για πρώτη φορά σε Δημόσιο Νοσοκομείο,  λειτουργεί με υπεριώδη ακτινοβολία UVC, μήκος κύματος 200nm - 280nm και  σκοτώνει πιστοποιημένα όλα τα βακτήρια και του ιούς συμπεριλαμβανομένου και του  κορωνοϊoύ SARS-COV-2 (COVID-19) σε μόλις 7 δευτερόλεπτα.


Η κάψουλα αυτή θα συμβάλλει  αποτελεσματικά  τόσο στην ασφάλεια των λειτουργιών υγείας του νοσοκομείου μας, όσο και στην εξοικονόμηση των ειδικών προστατευτικών στολών (Tyvek).


«Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και η διοίκηση του Νοσοκομείου, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις εταιρείες του Ομίλου Sani / Ιkos, που εκπροσωπήθηκαν από την υπεύθυνη Επικοινωνίας κ. Δώδου Γεωργία και τον Δήμο Κασσάνδρας  που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ. Στακινό Βασίλειο , για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε κατά της πανδημίας» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Δεδελούδης.  


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα