Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ν. Μουδανιά : Προχωρούν οι εργασίες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΟΜ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΟΜ στα Ν. Μουδανιά και ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μ. Καρράς επιθεώρησε την εξέλιξη των εργασιών.

 

Το γυμναστήριο, το οποίο κατασκευάζεται στην περιοχή της Αλμύρας, αποτελείται από ένα ενιαίο κτίριο που νοητά μπορεί να χωρισθεί σε τρεις ενότητες: τον αγωνιστικό χώρο, τον χώρο των αποδυτηρίων - wc και τον χώρο των βοηθητικών υπηρεσιών (αποθήκη, λεβητοστάσιο).

 

Πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες, τόσο των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (Π.Ο.Μ.), όσο και των υπόλοιπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της τοπικής κοινωνίας, καθώς θα έχει πολυδιάστατο χαρακτήρα. Προβλέπεται να  φιλοξενεί χρήσεις που θα έχουν τόσο αθλητικό (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, γυμναστική κ.α.), όσο και πολιτιστικό ( εκδηλώσεις συλλόγων παραδοσιακών χορών, ομιλίες κ.α.) περιεχόμενο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα