Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική : Ενισχύεται το Νοσοκομείο με ιατρικό προσωπικό

Το Υπουργείο Υγείας και η 4η ΥΠΕ ενέκρινε τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής με 3 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. και με 14 θέσεις, επικουρικών  ιατρών, διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, ενισχύοντας την δυναμικότητα μας την περίοδο της πανδημίας.

 

Συγκεκριμένα 3 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. που προκηρύσσονται είναι οι εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΒΑΘΜΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

1

 

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (για το Αιματολογικό Τμήμα)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β'

1

 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 16-02-2021 ώρα 12:00 και λήγει στις 03-03-2021 ώρα 12:00.

Επίσης σε ότι αφορά  την έγκριση με υπ΄ αριθ. Γ4α/Γ.Π 52233/01.09.2020 « Έγκριση πρόσληψης επικουρικών ιατρών» για   14 θέσεις επικουρικών  ιατρών, διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών όπως παρακάτω, παρατείνεται η υποβολή των αιτήσεων μέχρι 31-3-2021.


-   2 θέσεις Χειρουργικής
-    1 θέση Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας
-    1 θέση Ακτινολογίας
-    1 θέση Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής
-    3 θέσεις Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας για τα Τ.Ε.Π.
-    3 θέσεις Εσωτερικής Παθολογίας για τα  Τ.Ε.Π.
-    1 θέση Παιδιατρικής
-    2 θέσεις Γενικής Ιατρικής  για τα  Τ.Ε.Π.

Από τις παραπάνω θέσεις καλύφθηκαν μόνον οι δύο (2) :   1 θέση Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας και  1 θέση Παιδιατρικής.

Για τις υπόλοιπες θέσεις επικουρικών ιατρών  που δεν καλύφθηκαν, οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τα απαιτούμενα γενικά και ειδικά προσόντα πρόσληψης καθώς και τα δικαιολογητικά που οφείλουν να υποβάλλουν μαζί με τις αιτήσεις, ώστε να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο Επικουρικών Ιατρών της 4ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας και Θράκης, στην ιστοσελίδα της της 4ης Υ.ΠΕ Μακεδονίας και Θράκης, στην διαδρομή Επικουρικοί ιατροί.


"Με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκιδικής, σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας, θα συνεχίσει με υπευθυνότητα και στοχευμένες  ενέργειες τη θωράκιση του Γ.Ν. Χαλκιδικής" σχολίασε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κ. Δεδελούδης.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα