Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεές στο Νοσκομείο Χαλκιδικής από Συλλόγους

Σύλλογοι της Χαλκιδικής ενισχύουν το Νοσοκομείο προσφέροντας αναλώσιμα υλικά για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν μάχη με την πανδημία.

  • Ο Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου πρόσφερε 75 φιάλες αντισηπτικού υγρού
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου πρόσφερε 15 λίτρα αλκοολούχο καθαριστικό χερών, 250 μάσκες, 2.000 ποδονάρια μιας χρήσης, 200 σκουφάκια μιας χρήσης, ένα θερμόμετρο υπερύθρων, 30 σακουλάκια ουρητηροστομία - νεφροστομία
  • Ο Σύλλογος «Φίλοι Περιβάλλοντος Ιερισσού» πρόσφερε 3.400 ποδονάρια μιας χρήσης, 3.400 σκούφιες ακορντεόν με λάστιχο, 1.000 Γάντια latex GMT με πούδρα small, 1.000) Γάντια latex GMT με πούδρα medium, 1.000 Γάντια latex GMT με πούδρα Latex

Επιπλέον, το EXPRESS MARKET - Σχοινά Γεωργία προσέφερε 12 τεμάχια των 500ml, αντισηπτικού gel χεριών αντισηπτικού gel χεριών.

 

«Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας και Συλλόγους  για την ευαισθησία, αλληλεγγύη και την γενναιοδωρία που επέδειξαν υποστηρίζοντας εμπράκτως το Γ.Ν. Χαλκιδικής και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία. Οι πράξεις αυτές συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με πράξεις την κοινωνία. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί αποτελούν το καλό πρότυπο! Όλοι μαζί θα νικήσουμε τον covid19», ανέφερε ο διοικητής του Νοσκομείου, Κ. Δεδελούδης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα