Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα: “Η αγορά της Χαλκιδικής εισπράτει κυβερνητική αδιαφορία”

Την αγορά του Πολυγύρου επισκέφτηκε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου, Απόστολο Ρόκκο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε τις αγορές της για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και για τα δώρα της νέας χρονιάς.

 

Συνομίλησε, στο πλαίσιο αυτό, με καταστηματάρχες και καταναλωτές για το κλίμα της αγοράς, για τις κυβερνητικές ρυθμίσεις που αφορούν στο σύστημα “παραλαβών από το κατάστημα”, αλλά και για τα τεράστια οικονομικά βάρη που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, εν μέσω lockdown.

Έμποροι του Πολυγύρου εξέφρασαν την αγωνία τους για την χαμηλή εμπορική κίνηση, για την γραφειοκρατία του lockdown και για την απουσία διαρθρωτικών μέτρων ανακούφισης της οικονομίας.

 

Η Κυριακή Μάλαμα, από την πλευρά της, τόνισε ότι η στήριξη της αγοράς της Χαλκιδικής οφείλει να αποτελεί στόχο όλων, ενώ εξήρε την ευσυνειδησία των επαγγελματιών και στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Κάλεσε, τέλος, την κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεσες παρεμβάσεις ανακούφισης κι ελάφρυνσης προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, με δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο για την επιβίωση της μικρομεσαίας επιχείρησης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα