Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό στα σχολεία ζητεί ο Δήμος Ν. Προποντίδας

Εξοπλιστικό υλικό σε κάποιες εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Ν. Προποντίδας παραδόθηκε από την "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.", πριν λίγες ημέρες. Ο δήμαρχος Μ.Καρράς με έγγραφό του ευχαρίστησε την ΚΤ.ΥΠ αλλά επισήμανε τα πολλά ανικανοποίητα αιτήματα πολλών σχολείων του Δήμου.

 

Στο έγγραφό του περιέγραψε αναλυτικά τα αιτήματα τους ζητώντας να ικανοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές και εκπαιδευτικές ανάγκες τους.


«Επειδή η διαδικασία υποβολής τους σχετικού αιτήματος γίνεται από κάθε σχολείο ξεχωριστά θέλησα να συντονίσουμε και να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση τους συνολικά. Πολλά αιτήματα εκκρεμούν χρόνια, ενώ κάποιες ανάγκες είναι μεγάλες, κυρίως στις δομές δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά με στόχο να πιέσουμε στην κάλυψη των αναγκών, που υπάρχουν» ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα