Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δωρεά από τον βουλευτή Απ. Πάνα στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Στη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής προχώρησε ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝ.ΑΛ, Απόστολος Πάνας.

 

Συγκεκριμένα χορήγησε το Νοσοκομείο με 2000 ποδονάρια  μιας χρήσεως και 1000 χειρουργικά σκουφάκια , για την αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορωνοϊού  και της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του.

 

"Σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, πρώτιστη υποχρέωσή μας είναι να στηρίζουμε τους εργαζόμενους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης». Στο πλαίσιο αυτό παρέδωσα υγειονομικό υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, ώστε οι εργαζόμενοι να εκτελούν με ασφάλεια τα καθήκοντα τους" σχολίασε ο κ. Πάνας.

 

" Σ΄ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο καθένας με τον τρόπο του αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στον κοινό αγώνα. Πρέπει όλοι μαζί, θεσμοί, υπηρεσίες, σύλλογοι και πολίτες, να αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη που μας αναλογεί. Στόχος όλων μας οφείλει να είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας" ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κ. Δεδελούδης, ευχαριστώντας τον κ. Πάνα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα