Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ποιοτικό νερό σε Βραστά και Πλανά

Μετά την ολοκληρωτική αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Βραστάμων, ο Δήμος Πολυγύρου προχώρησε στην πραγματοποίηση δυο πετυχημένων γεωτρήσεων στις περιοχές Βραστάμων και Πλανών, οι οποίες και απέδωσαν μεγάλες ποσότητες νερού και με τις οποίες επιλύεται για το μέλλον το ενδεχόμενο λειψυδρίας.

 

Λόγω της περιεκτικότητας του νερού σε σίδηρο, η διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου διεκδίκησε και πέτυχε την εκταμίευση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ για την κατασκευή και λειτουργία σχετικών εγκαταστάσεων αποσιδήρωσης. Όλες οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν. Κατά τη σημερινή του επίσκεψη στους παραπάνω χώρους, ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος διαπίστωσε από κοντά τη πλήρη λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων αυτών, όπως επίσης και των γεωτρήσεων, οι οποίες και παρέχουν πλέον στους κατοίκους ποιοτικό και ασφαλές νερό.

"Την ίδια διαδικασία εφαρμόσαμε και για την περιοχή του Βάβδου, για την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική διαγωνιστική διαδικασία. Τέλος ξεκίνησαν οι εργασίες για τη στέγαση του νέου Πυροσβεστικού κλιμακίου των Πλανών και οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του Ιούνη. 

Στόχος μας η βελτίωση της ποιότητος ζωής των πολιτών μας" υπογράμμισε ο κ. Ζωγράφος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα