Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες επισκευής στα φανάρια της Νικήτης

Σοβαρή βλάβη παρουσίασαν τα φανάρια της Νικήτης με αποτέλεσμα να παραμένουν απενεργοποιημένα εδώ και πέντε μέρες.

 

Παρά την προσπάθεια τεχνικών τις προηγούμενες μέρες να τα επαναφέρουν σε λειτουργία, αυτό στάθηκε αδύνατο, καθώς υπήρχε βλάβη της ηλεκτρικής γραμμής και του πίνακα ηλεκτροδότησης.  Σήμερα συνεργείο της Περιφέρειας εργαζόταν από το πρωί για την αποκατάσταση της βλάβης. Στον κόμβο της Νικήτης τοποθετήθηκε ειδική σήμανση και η κυκλοφορία γινόταν με αρκετές δυσκολίες. 

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Νικήτης, Στέλιος Κωστίκας ανέφερε:  " Όλες αυτές τις ημέρες ήμουν σε συνεχή επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία επισκευής και σήμερα αφού προμηθεύτηκαν τα σχετικά ανταλλακτικά από το πρωί ενεργούνται εργασίες αντικατάστασης της ηλεκτρικής γραμμής και του πίνακα ηλεκτροδότησης. Όπως με διαβεβαίωσαν οι τεχνικοί μέχρι το μεσημέρι θα αποκατασταθεί η σηματοδότηση".

 

Τα φανάρια της Νικήτης, που έγιναν διάσημα από τους Θεσσαλονικείς, λόγω των καθυστερήσεων στη κυκλοφορία και των ουρών χιλιομέτρων τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν μπορούσαν να μείνουν για πολύ χαλασμένα, καθώς η κίνηση προς τη Σιθωνία αυτήν την εβδομάδα ήταν αυξημένη με το άνοιγμα ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων. 

 

Αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες επισκευές και αλλαγές καλωδιώσεων και τα φανάρια λειτουργούν κανονικά περιμένοντας τους επισκέπτες του καλοκαιριού...


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα