Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

To Νοσοκομείο Χαλκιδικής επισκέφθηκε η Κυριακή Μάλαμα

Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής επισκέφθηκε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα σε μία προσπάθεια συμβολικής κι ουσιαστικής στήριξης του έργου των υγειονομικών λειτουργών κι όλων των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής μάχης.

 

Η κ. Μάλαμα δήλωσε: "Η πρώτη μας σκέψη ανήκει στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στο σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου, το οποίο και αυτές τις ημέρες λειτούργησε σαν ασπίδα της κοινωνίας μας. 

 

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου για τις ανάγκες της δημόσιας υγείας στη Χαλκιδική. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενίσχυση των δυνατοτήτων του Νοσοκομείου, όχι μόνο για τις αυξημένες ανάγκες της σημερινής συγκυρίας, αλλά και για το πως θα καταφέρουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα επαρκές δίκτυο δημόσιας υγείας που θα φτάνει σε κάθε τόπο του Νομού μας, όσο απομακρυσμένος κι αν είναι. 

 

Δέσμευση μας είναι να μην σταματήσουμε ούτε μία στιγμή να αγωνιζόμαστε για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις ουσίας για ενίσχυση των δημοσίων δαπανών για την υγεία, για ενίσχυση των δομών με προσωπικό, για αξιοπρεπείς σχέσεις εργασίας των υγειονομικών λειτουργών, για κάλυψη όλων των πολιτών.Όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί, με στόχο να φτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος καλύτερο, για ένα αύριο καλύτερο. Χρόνια πολλά." 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα