Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κασσάνδρα στο THESSALONIKI SUMMIT 2019

Στο κορυφαίο οικονομικό και πολιτικό γεγονός, Thessaloniki Summit, που διοργάνωσε και φέτος ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), συμμετείχε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Στακινό.

 


Τρεις Πρωθυπουργοί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, o Μπόικο Μπορίσοφ και ο Ζόραν Ζάεφ, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και business leaders, που συμμετέχουν στο 4ο Thessaloniki Summit 2019, καθορίζουν την ατζέντα των εξελίξεων για τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά,συνομιλώντας με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έθεσε ζητήματα ανάπτυξης της Κασσάνδρας,ζητώντας τη συνδρομή της Πολιτείας κάτι που ο Πρωθυπουργός όχι μόνο δεν αρνήθηκε αλλά αποδέχθηκε και την πρόσκληση της να επισκεφθεί την περιοχή λίαν συντόμως.


Η Δήμαρχος Κασσάνδρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Στο πλαίσιο του θεσμού Thessaloniki summit ,είχα την ευκαιρία να θέσω στον Πρωθυπουργό μείζονα ζητήματα ανάπτυξης της Κασσάνδρας με δεδομένο ότι, όταν συζητούμε για το μέλλον της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σημαντική γεωστρατηγικά για τον Τουρισμό και την Οικονομία, είναι η Κασσάνδρα.


Παράλληλα συζητώντας με μεγάλο αριθμό υψηλών προσκεκλημένων εξετάσαμε το ενδεχόμενο συνεργασιών πάντα προς όφελος της Κασσάνδρας, με σκοπό να αναβαθμιστεί περαιτέρω η περιοχή.Χαιρετίζω τον εξόχως σημαντικό αυτό Θεσμό Thessaloniki Summit και συγχαίρω τον Σ.Ε.Β για την άρτια διοργάνωσή του".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα