Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων στα Ευρωπαϊκά βραβεία e-twinning

Τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διάκριση στα πλαίσια του προγράμματος etwinning κατάφερε να πετύχει για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια το Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων με την με την κατάκτηση   φέτος του ειδικού βραβείου Μαρία Κιουρί.

Στη διάρκεια του τριήμερου ετήσιου ευρωπαϊκού συνεδρίου etwinning  που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 27 έως και τις  29 Οκτωβρίου 2016 η δασκάλα Παπαρδέλη Μελαχροινή βραβεύτηκε με το ειδικό αυτό βραβείο για  τη συμμετοχή της στο έργο  με τίτλο   “Young scientist”.Το έργο αυτό το δούλεψε η παραπάνω εκπαιδευτικός με τους μαθητές  της  Ε΄ τάξης του σχολείου τη σχολική χρονιά 2014-2015.

Η βράβευση αυτή, ειδικά φέτος, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αν σκεφτεί  κανείς  ότι στα φετινά ευρωπαϊκά βραβεία etwinning, το  Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων  και ένα  Γυμνάσιο από την Αθήνα ήταν τα μόνα ελληνικά σχολεία που κατάφεραν να διακριθούν.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα