Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο της Αμμουλιανής

Tα εγκαίνια του πλήρους ανακαινισμένου γηπέδου Καλοπήγαδου της Αμμουλιανής πραγματοποιήθηκαν από το δήμαρχο Αριστοτέλη, Γεώργιο Ζουμπά. 

Το έργο ολοκληρώθηκε με ίδιους πόρους του Δήμου Αριστοτέλη, του ποδοσφαιρικού σωματείου «Νίκη Αμμουλιανής», την προσωπική εργασία των κατοίκων του νησιού και τις χορηγίες ανθρώπων με καταγωγή από την Αμμουλιανή. 

 

Κάτοικοι και αθλητές περίμεναν 25 χρόνια για να δουν ένα νέο γήπεδο στο νησί, στο οποίο πλέον θα προπονούνται οι παίκτες της τοπικής ομάδας και τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο σε αθλοπαιδιές.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Αργύρης Τσακνής και Δημήτρης Ψιλιάγκος, η πρόεδρος του Αριστοτελείου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιάννης Δουλάκης,  η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης  «η Φροντίδα», Κατερίνα Μήτρου, το δημοτικός σύμβουλος, Αστέριος Γκατζώνης και ο προέδρος της Δ.Κ. Αμμουλιανής, Κώστας Τσακνής.

Μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Νίκης Αμμουλιανής, έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια. 

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα