Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινά τη λειτουργία του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας στις 10 Δεκεμβρίου 2016 θα εγκαινιάσει το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο και θα διανείμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις χωρίς χρονικό περιορισμό, στις κατά τόπους Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Η επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθορίζει τους τελικούς δικαιούχους μετά από εισήγηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Η Επιτροπή συνεδριάζει μηνιαίως, οπότε οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραλάβουν τρόφιμα κατά την πρώτη διανομή, στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου πρέπει να καταθέσουν αίτηση καθώς και τα δικαιολογητικά τους έως την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016.   

 

Κατάθεση Αιτήσεων: 

--    Δ.Ε. Μουδανιών, Κοινωνική Υπηρεσία, Δημαρχείο, κ. Λεοντάκη Μαρία

--    Δ.Ε. Τρίγλιας, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας, κ. Σινάμη Ασημίνα

--    Δ.Ε. Καλλικράτειας, Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας, Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων, Ν. Καλλικράτεια, κ. Παπαδοπούλου Κατερίνα

--    κατά τόπους Τοπικά Καταστήματα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα