Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προχωρούν οι εργασίες του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του Κλειστού Γυμναστήριου της Γαλάτιστας, το οποίο μόλις ολοκληρωθεί θα στεγάσει τα όνειρα νέων ανθρώπων, που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αλλά και ποικίλες εκδηλώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 4.300.000 ευρώ και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 24 ημερολογιακούς μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, η οποία έγινε τον Ιούνιο του 2016.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Γαλάτιστας προέρχεται από τα πρότυπα κλειστά γυμναστήρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αποτελείται από τρεις χώρους κτίριο υποδοχής -εισόδου, κυρίως κτίριο με αίθουσα αθλοπαιδιών και κερκίδες και κτίριο αποδυτηρίων και βοηθητικών εγκαταστάσεων, χωρισμένα μεταξύ τους με κατασκευαστικό - αντισεισμικό αρμό.

Είναι βέβαιο ότι οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής θα αποκτήσουν το σπίτι τους, το οποίο θα κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα