Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σοκαριστικές εικόνες από το αλυσοδεμένο πτώμα στη Ν. Ποτίδαια -VIDEO-

Δεμένος με αλυσίδες στο κεφάλι και στη μέση ήταν ο άτυχος άνδρας που εντοπίστηκε από περαστικό, στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, ενώ όπως φαίνεται και από τις εικόνες – ντοκουμέντο, που εξασφάλισαν η Πωλίνα Κολοκοτρώνη και ο ΑΝΤ1, υπήρχαν και βαρίδια στο σώμα, προκειμένου να μείνει στο βυθό.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος φορούσε μπλε καρό πουκάμισο τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Ένας κάτοικος της περιοχής τον εντόπισε, καθώς είδε το πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα φέρει και τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ο θάνατος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι σχετικά πρόσφατος.

Δύτης του Λιμενικού βούτηξε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση. Να σημειωθεί ότι από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και οι  αρχές οδηγούνται στην εκδοχή της αυτοκτονίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα