Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Αυτοκτόνησε ο αλυσοδεμένος άνδρας που βρέθηκε στη Ν. Ποτίδαια

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η είδηση της εύρεσης του αλυσοδεμένου πτώματος στη Ν. Ποτίδαια συντάραξε την τοπική κοινωνία, ενώ οι αρχές άρχισαν αν ψάχνουν επισταμένα για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Έχοντας σήμερα την ιατροδικαστική εξέταση στα χέρια τους,  οι αρχές οδηγούνται στην εκδοχή της αυτοκτονίας...

 

Από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, αφού η σορός δεν είχε κανένα τραύμα. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το σημάδι στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, δεν ήταν τραύμα, όπως αρχικά εκτιμήθηκε, αλλά προϊόν αλλοίωσης, λόγω της σήψης.

 

Ο άντρας ηλικίας περίπου 50-55 χρόνων, τύλιξε το σώμα του με χοντρές αλυσίδες και τοποθέτησε τέσσερα βαρίδια στη μέση του, πριν πέσει στο νερό. “Ήταν αποφασισμένος για την αυτοχειρία”, δήλωσε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, προσδιορίζοντας το θάνατο  σε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την ανεύρεση της σορού.

 

Οι αρχές έκαναν λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων για να οδηγηθούν στην ταυτότητα του νεκρού και ερευνούν την εξαφάνιση ενός άντρας ηλικίας 51 χρόνων την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή Χαριλάου, καθώς πολλά στοιχεία ταιριάζουν με την σορό που βρέθηκε, όπως το ύψος που είναι γύρω στο 1.84 μ., τα γκρίζα μαλλιά και τα ρούχα.

 

Το πτώμα εντόπισε χθες το απόγευμα ένας διερχόμενος οδηγός από παράπλευρη οδό της Νέας Ποτίδαιας. Ήταν σε βάθος 50-60 εκατοστών από την επιφάνεια του νερού, ενώ διακρίνονταν καθαρά και οι αλυσίδες που έφερε γύρω από την μέση του. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό σώμα, που παρέλαβε την σορό. 

Πηγή: news247.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα