Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τελετή έναρξης εργασιών του δρόμου Γαλάτιστα – Λιβάδι

Η τελετή έναρξης του έργου βελτίωσης και αναβάθμισης της τοπικής οδού "Γαλάτιστα – Λιβάδι" πραγματοποιήθηκαν παρουσία των δημάρχων Πολυγύρου,  Αστέριου Ζωγράφου,  και Θέρμης,  Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Πρόκειται για έναν δρόμο συνολικού μήκους 12,5χλμ και προϋπολογισμού 1.358.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πολυγύρου.

 

Ο κ. Ζωγράφος έκανε λόγο για ένα έργο πνοής για την περιοχή  με σκοπό να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κατοίκους της Γαλάτιστας, του Λιβαδίου, των Πετροκεράσων και τους επισκέπτες. Τόνισε ακόμα ότι όλες οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου έγιναν πολύ γρήγορα χάρη στη συνεργασία και την υποστήριξη πολλών φορέων και ανθρώπων. Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Θέρμης για την βοήθεια ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο δρόμος θα παραδοθεί προς χρήση πολύ σύντομα.

Από την εργολήπτρια εταιρία μάλιστα ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου προσδιορίστηκε πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

Ο  Δήμαρχος Θέρμης μίλησε για ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή, που θα βοηθήσει στην επικοινωνία των τριών χωριών μεταξύ τους και θα δώσει τη δυνατότητα ευκολότερης πρόσβασης των κατοίκων στη θάλασσα. Ταυτόχρονα συνεχάρη προσωπικά τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, γιατί η παρέμβαση αυτή αποτελεί δική του πρωτοβουλία.

Στην εκδήλωση έναρξης των εργασιών βελτίωσης και αναβάθμισης της επαρχιακής οδού, παρόντες ήταν μεταξύ άλλων  οι Αντιδήμαρχοι, Δημήτριος Ζαγγίλας,  Ιωάννης Σιμώνης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα