Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Ψακούδια -ΦΩΤΟ-

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν τα ξημερώματα το μηχάνημα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στα Ψακούδια.

 

Οι δράστες στις 04.20 το πρωί έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου του σούπερ μάρκετ "Μασούτης", όπου ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ και αφού μπήκαν μέσα προξένησαν ισχυρότατη έκρηξη, με αποτέλεσμα το ΑΤΜ να διαλυθεί, ενώ δεν προκλήθηκαν ζημιές στο κατάστημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ με τη γνωστή μέθοδο που χρησιμοποιούν τελευταία, γνωστή ως «μέθοδος του αερίου». Οι δράστες βάζουν μέσα στην οπή από όπου βγαίνουν τα χρήματα ένα λάστιχο μέσω του οποίου διοχετεύουν αέριο, ενώ με ένα καλώδιο και μια μπαταρία προκαλούν έκρηξη.

 

Η λεία τους ήταν μηδενική, καθώς το μηχάνημα ήταν άδειο...

 

halkidikinews.gr


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα