Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκδήλωση κατά των Ναρκωτικών στο Ίδρυμα Αγάπης Αρναίας -ΦΩΤΟ-

Εκδήλωση κατά των Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Ίδρυμα Αγάπης-Στέγη Γερόντων της Αρναίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σαμψών του Ξενοδόχου και της Παναγίας του Ακένωτου Ποτηρίου.

 

Μετά τον εσπερινό που τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης – Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου πατέρας Χρυσόστομος, Διευθυντής του Ιδρύματος, οι γέροντες τρόφιμοι του Γηροκομείου, τραγούδησαν σκοπούς του τόπους μας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν μέλη του νεανικού χορευτικού συγκροτήματος ¨Καγκελευτός¨ από Ιερισσό και Γομάτι, που παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του κ. Δαμιανού Δουίτση, προέδρου του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων ¨ΟΑΣΙΣ¨ με θέμα «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ»

 

Ακολούθησε κέρασμα των επισκεπτών που επιμελήθηκαν και πρόσφεραν μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας. Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Πρωτοβουλίας Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού ¨ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ¨ και του Εθελοντικού Συλλόγου ¨Αγωνίσου – Κρατήσου στη Ζωή Αγάπησέ την Α.ΚΡ.Α.¨

 

του Στέλιου Ρήγα
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα