Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημερίδα για τα "κόκκινα δάνεια" στον Πολύγυρο

Ημερίδα διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) , το Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Χαλκιδικής και τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου.

Η ημερίδα έχει θέμα « Κόκκινα Δάνεια » και θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 και ώρα10:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, τους πλειστηριασμούς. Η ημερίδα απευθύνεται σε: - ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, - υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Κεντρικός ομιλητής – εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κος Φώτης Κουρμούσης, με σκοπό: - την παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια» όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)), - να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θέτουν οι συμμετέχοντες και - να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα