Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η χάλκινη παραολυμπιονίκης Θεοδώρα Πασχαλίδου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας

Η συντοπίτισσά Θεοδώρα Πασχαλίδου μας έκανε πρόσφατα όλους περήφανους, καθώς κέρδισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο τζούντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με μία εξαιρετική εμφάνιση στον μικρό τελικό της κατηγορίας -70 κιλών J1. Στη συνάντηση παρούσες ήταν η μητέρα της Θεοδώρας κα Κοσμίδου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δέσποινα Ραμανδάνη και η Αντιδήμαρχος κα Αθανασία Εμμανουηλίδου.

"Η Θεοδώρα μας έκανε όλους περήφανους. Μας δίνει καθημερινά μαθήματα ζωής. Δεν είναι μόνο σπουδαία αθλήτρια αλλά γενικά ένα πολυτάλαντο πλάσμα. Είναι απόφοιτη της νομικής σχολής και παράλληλα παίζει σαντούρι που αγαπά πολύ. Τη θαυμάζουμε για το πάθος, την αγωνιστικότητά της αλλά και τη μοναδική ικανότητα να "κοιτά" τη ζωή κατάματα. Συγχαρητήρια Θεοδώρα! Πάντα επιτυχίες" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα