Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Άδειασε από τραπεζοκαθίσματα η Άθυτος

Με λογική «πονάει χέρι, κόβει χέρι» ο Δήμος Κασσάνδρας μάζεψε όλα τα τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων από το "Βράχο" της Αθύτου και από το κέντρο του χωριού, επειδή δεν είχε προσκομίσει τα απαιτούμενα έγγραφα στην Εφορία Νεοτέρων Μνημείων!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ζήτησε από το Δήμο Κασσάνδρας να προσκομίσει την κύρωση των κοινόχρηστων χώρων με εξαρτημένο τοπογραφικό. Ο Δήμος δεν τα προσκόμισε με αποτέλεσμα φέτος το καλοκαίρι να βρίσκονται όλοι εκτεθειμένοι.

Μετά από καταγγελία στο Ράδιο Θεσσαλονίκη κοινοτικού συμβούλου της Αθύτου, κινητοποιήθηκε η διοίκηση και την Τρίτη ένα φορτηγό μάζεψε όλα τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων...

Τα όσα περιγράφει ο επικεφαλής της παράταξης "Ισχυρή Κασσάνδρα", Κώστας Παπαγιάννης είναι χαρακτηριστικά:

"Πρωτόγνωρες σκηνές ζούμε στην ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ.

Φόρτωσαν τα τραπεζοκαθίσματα από το βράχο και σήμερα δόθηκε η εντολή να φύγουν και αυτά του κέντρου.

Το μαγαζί ΚΛΕΙΣΤΟΝ,λόγω δημοτικής ανοησίας. Από πέρυσι ζητήθηκε από τη ΝΕΟΤΕΡΩΝ, να προσκομίσει ο δήμος ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ την ΚΥΡΩΣΗ των κοινόχρηστων χώρων με εξαρτημένο τοπογραφικό.

Ο Δήμος όπως πάντα δεν έκανε απολύτως τίποτα.Τώρα όλα στον αέρα,όλα παράνομα.

Μετά από ραδιοφωνική καταγγελία δημότη της Αθύτου,κινητοποιήθηκαν όλα τα κανάλια.

Έντρομη η διοίκηση είπε....μαζέψτε τα όλα,να μη τα βρουν στη θέση τους ... Έτσι λοιπόν,με βαπόρια, με αεροπλάνα, με φορτηγά, τα φόρτωσαν να τα κρύψουν. Πρωτόγνωρες στιγμές ζούμε στον τόπο μας.

Παντού κατήφορος. Κι ακόμα δεν αρχίσαμε. Αυτά που θα εξελιχθούν θα είναι τραγικά. Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει, γιατί το διακύβευμα είναι η αξιοπρέπεια του δήμου και του τόπου μας.Ακόμα και τώρα διαφυλάξτε την. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα