Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στα Ν. Μουδανιά

Συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν το έργο “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών”, προϋπολογισμού  5.600.000€. 

Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό καθώς περιλαμβάνει και εργασίες στην περιοχή του Ελαιώνα δίνοντας έτσι λύση στα χρόνια προβλήματα των κατοίκων του οικισμού. Συνολικά το έργο  περιλαμβάνει:

-Τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την ασφαλτόστρωση όλων των δημοτικών οδών εντός του οικισμού, που στην παρούσα φάση είναι χωματόδρομοι.

-Την αντιμετώπιση του προβλήματος αποχέτευσης των όμβριων υδάτων της περιοχής «Ελαιώνας» του οικισμού και

-Την ολοκλήρωση της ανάπλασης της οδού Τζαβούρα στο κέντρο του οικισμού.

Κατά προτεραιότητα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στο 2ο Γυμνάσιο, με την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων και κατόπιν την ασφαλτόστρωσή του. Επίσης δόθηκε σε κυκλοφορία η λεωφόρος Ελευθερίας μετά την ανακατασκευή της οδοποιίας στο ρεύμα ανόδου της οδού  με τις εργασίες διαγράμμισης μόνο να υπολείπονται.

Σε φάση κατασκευής οδοστρωσίας βρίσκονται επίσης οι δρόμοι του οικισμού “Ελαιώνες” ενώ έχει κατασκευαστεί η ανοικτή αντιπλημμυρική τάφρος. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής σωληνωτών δικτύων αποχέτευσης ομβρίων στην περιοχή, σύμφωνα με τη μελέτη και τις ιδιαιτερότητες των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Τέλος ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλακόστρωσης στο δρόμο που διέρχεται από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών και εκκρεμεί η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στο δρόμο αυτό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα