Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τον Πολύγυρο επισκέφθηκε η Έφη Αχτσιόγλου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής συνεδρίασε σε μια διευρυμένη συνεδρίαση ανοιχτή σε όλους, με τα όργανα του κόμματος να είναι παρόντα και εισηγήτρια την πρώην υπουργό του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία συσπειρώνει τις δυνάμεις του και όλοι μαζί θα δώσουν ενωμένοι τη μάχη.

«Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη. Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω την βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες» πρόσθεσε.

Η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα ανέφερε: "Προβάλλουμε τις προτάσεις μας, αναδεικνύουμε τις θέσεις μας. Ενσωματώνουμε την αυτοκριτική μας εποικοδομητικά στα επιχειρήματα του επερχόμενου αγώνα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα