Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γ. Γιώργος: «Οι Χαλκιδικιώτες θα εμπιστευτούν και θα στείλουν στη Βουλή ανθρώπους με γνώση και εμπειρία»

Τη λαϊκή αγορά των Ν. Μουδανιών επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Γιώργος και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες.

Ο κ. Γιώργος συζήτησε με τους πωλητές για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και τον εκσυγχρονισμού του θεσμού, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων, ώστε να διατηρηθούν σε καλά επίπεδα οι τιμές.

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος επισκέφθηκε τη Ν. Τρίγλια, όπου η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή και τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα και προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος ο κ. Γιώργος παραχώρησε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιήθηκαν την περίοδο της θητείας του στην Περιφέρεια και σε όσα έχουν δρομολογηθεί. Δήλωσε βέβαιος ότι οι Χαλκιδικιώτες θα εμπιστευτούν και θα στείλουν στη Βουλή ανθρώπους με γνώση και εμπειρία, που έχουν θέληση για δουλειά και ξέρουν τις ανάγκες της Χαλκιδικής για τα επόμενα χρόνια.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα