Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γρ. Τάσιος: «Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής και αποφασισμένος να οδηγήσουμε τη Χαλκιδική μπροστά»

Περιοδεία σε περιοχές του Δήμου Νέας Προποντίδας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

«Μέσα σε 30 μέρες επισκεφτήκαμε 86 χωριά και διανύσαμε 4000 χιλιόμετρα στο Νομό Χαλκιδικής, σε μια προσπάθεια να ακούσουμε όλους τους πολίτες, να αναδείξουμε τα ζητήματα του Νομού μας και να φέρουμε τον κόσμο και πάλι στο προσκήνιο. Στόχος μας η ισχυρή εντολή στην κάλπη της 21ης Μαΐου, για να έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έχουμε πολλά να κάνουμε για τον τόπο μας και χρειαζόμαστε σταθερότητα και αποτελεσματικότητα και όχι πισωγυρίσματα, αδράνεια και τις παλινωδίες που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής και αποφασισμένος να οδηγήσουμε τη Χαλκιδική μας μπροστά», δήλωσε ο κ. Τάσιος, σε συνάντηση που είχε με πολίτες σε τοπικό καφενείο της Πορταριάς.

Οι κάτοικοι που ασχολούνται κυρίως με την καλλιέργεια της βερικοκιάς και της βρώσιμης ελιάς, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τη διαφαινόμενη φετινή ακαρπία, αλλά και για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση. «Χρειαζόμαστε άμεσα αντανακλαστικά για να μπορέσουμε να βρούμε τρόπο ώστε να αποζημιωθούν οι αγρότες μας, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε μπροστά μας μια σημαντική ευκαιρία να ορίσουμε το αυξημένο κόστος παραγωγής για περίπου 6 εκατομμύρια δέντρα βρώσιμης ελιάς στο Νομό μας, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε μεγαλύτερες αποζημιώσεις για την ακαρπία. Τα ζητήματα της άρδευσης είναι προβλήματα του χθες και απαιτούν λύσεις και περιβαλλοντική διαχείριση εδώ και τώρα, με φράγματα στο Νομό και σύγχρονα δίκτυα, δεν χωράει άλλη καθυστέρηση. Με αναβαθμισμένη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο και μια δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων που μπορεί να ανοίξει δρόμους για ένα καλύτερο αύριο για τη Χαλκιδική μας».

Στη συνέχεια, ο κ. Τάσιος επισκέφτηκε ένα ακόμα προσφυγοχώρι της Χαλκιδικής, τα Σήμαντρα. Συναντήθηκε με τους κατοίκους με τους οποίους συζήτησε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, με τις αγροτικές καλλιέργειες και με το εμπόριο. «Εσείς έχετε τη δύναμη στα χέρια σας και στις 21 Μαΐου, η ψήφος σας θα διαμορφώσει το αύριο. Να διεκδικήσουμε το κομμάτι που μας αναλογεί από το τολμηρό πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία. Για την κοινωνία μας, για την υγεία, για την εκπαίδευση, για την παραγωγή μας, για τα παιδιά μας» τόνισε και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της Κυριακής.

Αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πρωτεύουσα του Νομού, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, στις 8 το βράδυ.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα