Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προεκλογική ομιλία του Γιάννη Γιώργου στη Νικήτη

Στη Νικήτη συνέχισε την Τετάρτη τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος, αναπτύσσοντας τις θέσεις του και τις προτεραιότητες για την περιοχή.

«Είμαι περήφανος για τη δημιουργική διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση, ελάτε να ανανεώσουμε αυτή την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης , δώστε μου τη δύναμη να εργαστώ από το Κοινοβούλιο για μια καλύτερη Χαλκιδική!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος.

Αναφερόμενος στα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στο Δήμο Σιθωνίας απαρίθμησε τα ενταγμένα στα Προγράμματα ΠΕΧ και ΠΔΕ.

Έγιναν:

- Τμήμα της ανάπλασης παραλίας Νικήτης χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ της ΠΚΜ με ποσό 825.000,00 – κατασκευή ο Δ. Σιθωνίας.

- Άμεση αποκατάσταση των ζημιών από την πλημμύρα του 2017 κυρίως στην Τορώνη και 2018 κυρίως στη Νικήτη αλλά και σε ολόκληρο το Δήμο με μηχανήματα έργου μισθωμένα από την ΠΕΧ

- Ολοκλήρωση μελέτης Μουδανιά – Σιθωνία

- Μελέτη για σύνδεση του Δρόμου Πολύγυρος Ιερισσός με το κύκλωμα Σιθωνίας (Κελλί – Νικήτη)

- Λιμάνι Συκιάς (υποβάλλαμε πρόταση 890.000,00 για προσήνεμο μώλο)

- Μετά την πλημμύρα του 2017 και του 2018 αποκαταστήσαμε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου και σημειακά προβήκαμε σε κατασκευή ρείθρου για την προστασία του, με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ.

- Ανακατασκευή του κτιρίου Ζηνόζη στον Αγ. Νικόλαο. (Χρηματοδότηση ΠΔΕ και μελέτη – κατασκευή ο Δήμος)

- Καθαρίστηκαν ρέματα σε όλα τα χωριά ενώ στην Τορώνη τοποθετήθηκαν ζαρζανέτ για την προστασία.

- Επισκευή και αντικατάσταση των φωτιστικών στον κόμβο Σιθωνίας (Τριεθνές) και επισκευή όλων των κόμβων της Σιθωνίας (θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις)

- Με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ και κατασκευή από το Δήμο έγιναν ασφαλτοστρώσεις εντός των οικισμών του Δήμου με προϋπολογισμό 500.000,00 €

Γίνονται:

- Το αντιπλημμυρικό στη Συκιά

Θα γίνουν:

- Προχωράμε τη διαδικασία για την κατασκευή των 4 κυκλικών κόμβων και των συνοδών έργων. Έχει εγκριθεί από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής της ΠΚΜ και διορθώνονται παρατηρήσεις από την Αποκεντρωμένη.

- Αντικατάσταση της γέφυρας στο Π.Κουφό (Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί η σύμβαση) – Προϋπολογισμός 2.000.000,00 €

- Μέσω προγραμματικών συμβάσεων με χρηματοδότηση από τα προγράμματα ΠΕΧ και με μελέτη και κατασκευή του Δήμου θα γίνουν έργα αναβάθμισης των ομβρίων υδάτων σε περιοχές όπως Τορώνη, Βουρβουρού και Σάρτη

- Μέσω προγραμματικής Σύμβασης η παράκαμψη του Μεταγγιτσίου (350.000,00)

 

«Την 21η Μαΐου ψηφίζουμε αυτοδύναμη ΝΔ. Επιλέγουμε ποια κυβέρνηση μπορεί να σταθεί με γνώση και τόλμη, στις προκλήσεις των καιρών και με ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα» κατέληξε ο κ. Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα