Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση φίλων της 'ΝΙΚΗΣ' στο Στανό την Πέμπτη 11/5

Σύναξη φίλων της Χαλκιδικής διοργανώνει το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «Η ΝΙΚΗ» στον Στανό, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, ώρα 18:30, στο ΚΑΠΗ της Κοινότητας Στανού.

Ομιλητές θα είναι τα στελέχη της «Νίκης» Κωνσταντίνος Μηνάιουγλου και Ζώης Ζαρταλούδης.


Όπως αναφέρουν τα στελέχη της «ΝΙΚΗΣ» : «Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα "ΝΙΚΗ", μετά από επίπονη προετοιμασία τεσσάρων περίπου ετών, με την βοήθεια του Θεού, είναι έτοιμο να λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές. Συστρατευτήκαμε σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, πρόσωπα απ’ όλα τα στρώματα της κοινωνίας και τα επαγγέλματα, γιατί ονειρευόμαστε μία Ελλάδα ενωμένη, η οποία δεν φοβάται κανέναν εχθρό. Πιστεύουμε στο Θαύμα. Τα στελέχη και τα μέλη της "ΝΙΚΗΣ" εγκαταλείπουν τη σιωπή της εξέδρας και κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής μάχης, με τη συνείδηση ότι ο δρόμος για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού, είναι δρόμος ανιδιοτελούς προσφοράς και θυσίας.


Η "ΝΙΚΗ" είναι η ελπίδα των Ελλήνων. Το κακό θριαμβεύει μόνον όσο το καλό μένει άπραγο. Η "ΝΙΚΗ" αναδεικνύει όλη την κρυμμένη ομορφιά της καρδιάς των Ελλήνων. Η «ΝΙΚΗ» είναι η φωνή της μεγάλης σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων. "Εμπρός για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα