Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ομιλία Απόστολου Πάνα στην Ιερισσό

Η Ιερισσός ανταποκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στο προεκλογικό κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή Χαλκιδικής, ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Απόστολου Πάνα.

Ο κ. Πάνας ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από τότε που εσείς, οι πολίτες της Χαλκιδικής με προτιμήσατε με τη ψήφο σας, για να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων.

Πέρασαν, επίσης, τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που κατέθετα τις δικές μου δεσμεύσεις σε όλους εσάς για τον τόπο μας, τη Χαλκιδική.

Δεσμεύσεις που στηρίχθηκαν στην υιοθετήση ενός νέου κοινοβουλευτικού μοντέλου εκπροσώπησης.

Για να αποκτήσει η Χαλκιδική μας τη δική της ισχυρή φωνή στο Κοινοβούλιο. Για να αναδειχθούν οι διεκδικήσεις για το τόπο μας.

Με αναρίθμητες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, με εκατοντάδες Ερωτήσεις και Αναφορές, με πλήθος ομιλιών στην ολομέλεια έφερα μέσα στη Βουλή τις αγωνίες, τα αδιέξοδα και τα προβλήματα του τόπου μας.

Σας καλώ να δώσουμε μια έντιμη μάχη με κύριο μέλημα να οδηγήσουμε τη Χαλκιδική και την Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Δώστε μου τη δύναμη για να αφήσουμε ισχυρό αποτύπωμα στη Χαλκιδική μας!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα