Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γιάννης Γιώργος: Έργα 125 εκατομ. ευρώ στη Χαλκιδική και έπεται συνέχεια

Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές του Μαΐου θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, που οργάνωσε η ΔΕΕΠ Χαλκιδικής, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Ο κ. Γιώργος αναφέρθηκε στην επιλογή του, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χαλκιδική, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Όταν επιλέγεσαι μεταξύ δεκάδων συναδέλφων αντιπεριφερειαρχών απ’ όλη την χώρα από τον πρωθυπουργό ως μοναδικός χωρικός αντιπεριφερειάρχης κατ’ εξαίρεση αυτής της απόφασης δεν περιποιεί τιμή μόνο για το πρόσωπό μου αλλά για όλη τη Χαλκιδική. Φυσικά δεν είναι μόνο τιμή αλλά και ευθύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος.

Αναφερόμενος στα έργα που υλοποιήθηκαν την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ και κατά στη διάρκεια της θητείας του ως αντιπεριφερειάρχης ο κ. Γιώργος τόνισε ότι η Χαλκιδική ήταν ο Νομός που κατ’ αναλογία πληθυσμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πήρε τα περισσότερα χρήματα (πάνω από 125.000.000€), αλλάζοντας σημαντικά την εικόνα σε κάθε επίπεδο.

Από την αποκατάσταση-βελτίωση των οδικών μας κυκλωμάτων (έχουμε τα περισσότερα χιλιόμετρα σε οδικό δίκτυο στην ΠΚΜ) που είναι εμφανής σε όλο το εύρος του Νομού, και συγκεκριμένα έργα που έδωσαν νέα πνοή στον τόπο διασφαλίζοντας:
- Πιο γρήγορη μετάβαση στον προορισμό των συμπολιτών μας.
- Αποσυμφόρηση της Μουδανίων
- Ασφάλεια στις μετακινήσεις

Πχ.: 1. Ο δρόμος Θέρμη-Γαλάτιστα
2. Ο δρόμος Μουδανιά-Ποτίδαια-Κασσάνδρα
3. Η παράκαμψη του Πολυγύρου
4. Η παράκαμψη της Αρναίας
5. Ο δρόμος Ριζά-Πλατανοχώρι που δόθηκε στην κυκλοφορία
6. Ο δρόμος Αγίου Προδρόμου-Αρναίας
7. Διασταύρωση Παλαιόχωρας-Μαραθούσας-Όρια Νομού
8. Ν. Ρόδα – Ουρανούπολη (Ασφαλτοτάπητα)
9. Στρατώνι-Ολυμπιάδα (Ασφαλτοτάπητα)
10. Κύκλωμα Κασσάνδρας (Ασφαλτοτάπητα)
11. Κύκλωμα Σιθωνίας (Ασφαλτοτάπητα)
12. Παλαιά Επαρχιακή Οδός Καλλικράτειας-Ν. Μουδανιών (Ασφαλτοτάπητας) και πολλά άλλα με μικρότερη ίσως σημασία για εμάς, πολύ σημαντικά όμως για τους κατοίκους των περιοχών που έγιναν.

Μέχρι:
- Έργα αναπλάσεων και μικροπαρεμβάσεων μέσω προγραμματικών συμβάσεων με όλους τους Δήμους (3.000.000€)
- Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο το Νομό που προήγαγαν τον πολιτισμό και δράσεις που βοήθησαν στη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης.
- Ενέργειες που αναβάθμισαν στον χώρο της υγείας τις υποδομές μας (στο Νοσοκομείο την καινούρια Ορθοπεδική Κλινική και στα Κέντρα Υγείας όπου ζητήθηκε η βοήθειά μας) πάνω από 300.000€
- Σταθήκαμε δίπλα στους πολίτες καθ’ όλη τη διάρκεια των τετραετιών κι όχι μόνο τον χρόνο των εκλογών, γεγονός που αναγνωρίστηκε σε κάθε επίπεδο από τους ίδιους γι’ αυτό και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Ο κ. Γιώργος δίνοντας μήνυμα νίκης και ενότητας ευχαρίστησε τους Χαλκιδικιώτες για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν, καθώς σε έξι από τις οκτώ συνολικά εκλογικές αναμετρήσεις που έλαβε μέρος, τον εξέλεξαν πρώτο, δείχνοντας την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα