Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα νίκης και ενότητας στην εκδήλωση της ΝΔ στον Πολύγυρο

Σύσσωμα τα στελέχη της ΝΔ στη Χαλκιδική παραβρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, που οργάνωσε η ΔΕΕΠ Χαλκιδικής. 

Οι υποψήφιοι βουλευτές απηύθυναν μήνυμα νίκης και ενότητας του κόμματος και τόνισαν ότι ο στόχος είναι ένας: αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος αναφέρθηκε στην επιλογή του, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χαλκιδική, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Όταν επιλέγεσαι μεταξύ δεκάδων συναδέλφων αντιπεριφερειαρχών απ’ όλη την χώρα από τον πρωθυπουργό ως μοναδικός χωρικός αντιπεριφερειάρχης κατ’ εξαίρεση αυτής της απόφασης δεν περιποιεί τιμή μόνο για το πρόσωπό μου αλλά για όλη τη Χαλκιδική. Φυσικά δεν είναι μόνο τιμή αλλά και ευθύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος ανέφερε«Δίνω κι εγώ τον αγώνα μου μαζί με την καθεμιά και με τον καθένα από εσάς, για να διατηρήσουμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη στη χώρα. Όσοι είμαστε σήμερα μέσα σε αυτή την αίθουσα είμαστε μια γροθιά, έχουμε όλοι μια φωνή. Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί ενωμένοι όχι μόνο με τους παραδοσιακούς μας ψηφοφόρους, αλλά να φέρουμε και άλλους. Να εξηγήσουμε σε όλους με επιχειρήματα ότι υπερέχουμε σε όλα, ότι εμείς είμαστε με τη σταθερότητα και με την ισχυρή Ελλάδα. Όσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη της ΝΔ το βράδυ της 21ης Μαΐου, τόσο θα κοπεί ο βήχας σε όσους επενδύουν στην αποσταθεροποίηση».

Η υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Μαρία Λαθούρη Πάργα σχολίασε: "Στις εκλογές αυτές διεκδικώ την στήριξη σας και συγχρόνως σας καλώ σ΄αυτή τη συλλογική προσπάθεια ώστε να δώσουμε ηχηρό μήνυμα από την πρώτη κάλπη. Επιθυμώ να συμβάλλω στην διαμόρφωση μιας πολιτικής που θα επικεντρώνεται τα ανάγκες των πολιτών, στις ίδιες και δίκαιες ευκαιρίες για όλους. Στις εκλογές αυτές θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει να πορεύεται με αυτοπεποίθηση και σταθερότητα ή αν θα ξαναγυρίσει πίσω'.

H υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Ζαφειρούλα Μυλωνά ανέφερε: "Σήμερα, κλείνοντας μια πορεία 36 χρόνων στην εκπαίδευση, είμαι έτοιμη να υπηρετήσω τον πολίτη της Χαλκιδικής. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Έχω θέληση, πάθος, διάθεση και δύναμη να αγωνιστώ για την ευημερία των ανθρώπων, για την ανάπτυξη του τόπου μου. Από μικρή έμαθα να θέτω στόχους και να αγωνίζομαι να τους πετύχω. Είχα φιλοδοξίες να διακριθώ σε θέσεις υψηλόβαθμου στελέχους στο Δημόσιο και συγκεκριμένα στον τομέα της Εκπαίδευσης, έναν ανδροκρατούμενο χώρο την περίοδο που ξεκινούσα. Ως γυναίκα χρειάστηκε να αντιμετωπίσω επιπλέον εμπόδια και αμφισβητήσεις. Δεν με πτόησε τίποτα. Τα κατάφερα! Εργαζόμουν μεθοδικά και κατακτούσα τους στόχους μου. Η επαγγελματική μου πορεία αποδεικνύει περίτρανα ότι είμαι αγωνίστρια. Έχω ικανότητες, θέληση και όραμα για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Γι αυτούς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα