Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινά το έργο εγκατάστασης φίλτρων νερού στα Πυργαδίκια

Υπεγράφη από τον δμαρχο Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο, η σύμβαση με την ανάδοχο του έργου εγκατάστασης ειδικών φίλτρων για την αναβάθμιση της ποιότητας του πόσιμου νερού στην κοινότητα Πυργαδικίων, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020”.

Μετά την έναρξη των αντίστοιχων έργων στο Παλαιοχώρι και στο Νεοχώρι, τα Πυργαδίκια θα έχουν σύντομα πρόσβαση σε καλύτερη ποιότητα νερού, καθώς ευοδώθηκαν και σ` αυτή την περίπτωση οι προσπάθειες του Δήμου Αριστοτέλη, να ξεπεραστούν οι δικαστικές εμπλοκές του παρελθόντος και να υλοποιηθεί το έργο στη βασική υδρευτική γεώτρηση της κοινότητας.


Ο δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος επισημαίνει σχετικά: «Μετά την αποτελεσματική μας παρέμβαση για την υδροδότηση των Πυργαδικίων με νέα γεώτρηση, εξοπλισμό και δίκτυο αγωγών, ακόμα ένα ολοκληρωμένο έργο δίνει λύση σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα των κατοίκων και των επισκεπτών της όμορφης Κοινότητας μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα του νερού. Τα Πυργαδίκια βγαίνουν οριστικά από την «ομηρία» στην οποία είχαν θέσει την κοινότητα και τους κατοίκους της οι δικαστικές διαμάχες για την αναδοχή του έργου. Σημασία για εμάς έχουν οι τελικοί αποδέκτες, οι κάτοικοι και επισκέπτες των κοινοτήτων μας.


Καταστάσεις με διακοπές νερού, εν μέσω θέρους, αυτη η Δημοτική Αρχή τις τοποθέτησε στο παρελθόν. Ιεραρχούμε στόχους, τους επιτυγχάνουμε τον έναν μετά τον άλλον και συνεχίζουμε για τους επόμενους.»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα