Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης στο ευρωπαικό μαθητικό ραδιόφωνο

Mια πάρα πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε το 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης στο ευρωπαικό μαθητικό ραδιόφωνο, στον διαγωνισμό "Κάντο να ακουστεί", όντας μέσα στις φιναλίστ του τελικού μέσα από πάρα πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Τον άλλο μήνα θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ, όπου θα ανακοινωθεί πιο βραβείο από τα τρία πρώτα κέρδισε το 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης.

Φέτος τα σχολεία που συμμετείχαν δημιούργησαν έργα με σύνθημα “Η νέα γενιά για την Ειρήνη”.

Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio 2023 (27-29/04).

Η ψηφοφορία ακροατών – κοινού είναι σε εξέλιξη και θα λήξει πριν την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ. Οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν όλες τις συμμετοχές από μια ειδικά σχεδιασμένη διαδικτυακή σελίδα. Κάθε ακροατής θα μπορεί να δώσει την “καρδιά” – ψήφο του σε όσες συμμετοχές του αρέσουν. Μια συμμετοχή από κάθε κατηγορία (Ραδιοφωνικό Μήνυμα και Τραγούδι) που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες “καρδιές” θα κερδίσει το Βραβείο Ακροατών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα