Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και στην επαρχιακή οδό Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο δεξιό έρεισμα της οδού στο τεχνικό του Α/Κ Σιθωνίας-Κασσάνδρας, με κατεύθυνση προς Κασσάνδρα και σε αποστραγγιστική τάφρο στη Χ.Θ.6+900 της επαρχιακής οδού Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας, με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά.

Για την εκτέλεση των εργασιών στις συγκεκριμένες θέσεις, θα γίνει τοπικά αποκλεισμός στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 με ώρα έναρξης τις 7.30 π.μ. και έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Mουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα