Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Γρ. Τάσιου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής

Την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χαλκιδικής και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή, Αριστείδη Κατιρτζίδη και ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας από τη δασοπροστασία και τα αστικά συμβάντα, μέχρι την αντιμετώπιση των πλημμυρών και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, καθώς και γενικότερα επιχειρησιακά ζητήματα.


Παράλληλα, ο κ.Τάσιος ανέφερε: "Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσωμε τους πυροσβέστες, αυτούς τους «αφανείς ήρωες» που κρατούν εμάς και τις οικογένειες μας ασφαλείς, οι οποίοι μου εξέφρασαν τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν στις κτιριακές εγκαταστάσεις της υπηρεσίας.
Από την πλευρά μου τους εξέφρασα την αμέριστη στήριξη μου στο έργο τους και τους ευχαρίστησα από καρδιάς που εργάζονται αδιάκοπα με αυτοθυσία κάθε ήμερα του χρόνου για να κρατούν εμάς, τους μόνιμους κατοίκους αλλά τους τουρίστες ασφαλείς".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα