Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Απ. Πάνα με το νεοσύστατο Σύλλογο Εστίασης Νέων Μουδανιών

Συνάντηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας με το νεοσύστατο Σύλλογο Εστίασης Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο, Απόστολο Καραθανάση, τον αντιπρόεδρο, Κυριάκο Κυριακίδη και την Ταμία, Αναστασία Ντενίκη.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν στον κλάδο της εστίασης από την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια και την αύξηση του κόστους παραγωγής, ταυτόχρονα εκτέθηκαν και οι δράσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος, ενώ προτάθηκε από κοινού η δημιουργία ενός τοπικού αναπτυξιακού σχεδιασμού για τα Ν.Μουδανιά.


Ο κ. Πάνας επίσης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου για τις παρεμβάσεις του που αφορούν την ευρύτερη περιοχή των Νέων Μουδανιών.

Ο κ.Πάνας δήλωσε : «Με τον νέο Σύλλογο Εστίασης Ν.Μουδανιών συζητήσαμε διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη νέα κατάσταση δεδομένων λόγω ενεργειακής κρίσης και αναλύσαμε από κοινού τη χρησιμότητα δημιουργίας ενός σχεδίου για την ανάπτυξη των καταστημάτων εστίασης σε τοπικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να στηρίζουμε τις προσπάθειες των επαγγελματιών, που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε δύσκολές συνθήκες και με συντονισμένες κινήσεις ,νέες προτάσεις και ιδέες να βοηθούμε την επιχειρηματικότητα του τόπου μας».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα