Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σεμινάριο βασικής καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στα Ζερβοχώρια

Στην Παλαιόχωρα της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σεμινάριο βασικής καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης από την ανθρωπιστική οργάνωση Kids Save Lives.


Τριάντα δημότες της περιοχής πιστοποιήθηκαν και πλέον η Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων έχει δημιουργήσει εθελοντική ομάδα "βασικής υποστήριξης ζωής".

Είναι πολύ σημαντικές, τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς ο εθελοντισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και πόσο μάλιστα όταν αυτή η εθελοντική ομάδα έχει ως σκοπό να σώσεις ανθρώπινες ζωές!

"Ευχαριστούμε την ομάδα των εκπαιδευτών του κ. Αναστάσιου Σαμαρά, τους χορηγούς των τριών απινιδωτών στα Ζερβοχώρια και συγχαίρουμε επίσης όλους τους εθελοντές που πιστοποιήθηκαν σήμερα για να προσφέρουν υπηρεσίες σε κάθε συμπολίτη μας εάν χρειαστεί" σημείωσε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κομπόγιαννος στην λήξη του σεμιναρίου εκπαίδευσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα