Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε η εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Ν. Τρίγλιας και Ν.Πλαγίων -ΦΩΤΟ-

Τα εγκαίνια του έργου: “Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας και Τ.Κ. Ν. Πλαγίων του Δήμου Ν. Προποντίδας”, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι από τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού και Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εμμανουήλ Γραφάκο και υτο δήμαρχο Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρρά.

"Πρόκαιται για ένα έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ένα έργο που προστατεύει το φυσικό περιβάλλον. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια καταφέραμε για πάνω από 60 οικισμός της χώρας μας άνω των 2.000 κατοίκων, να έχουμε επεξεργασία αστικών λυμάτων συμβατή με τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Συνεχίζουμε το έργο μας. Προχωράμε σε περισσότερα από 110 ανάλογα έργα σε όλη τη χώρα. Είχε μείνει πίσω η Ελλάδα στον τομέα αυτό, όμως με επίμονη δουλειά έχουμε συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες και το περιβάλλον" ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Γραφάκος.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα