Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απ.Πάνας: Ολοκλήρωση των βιολογικών Καλλιθέας και Κρυοπηγής

Κοινοβουλευτική παρέμβαση κατέθεσε ο βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Ανάπτυξης και επενδύσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ.Πάνας Απόστολος προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομικών ζητώντας να του οριστικοποιήσουν το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της Καλλιθέας και της Κρυοπηγής.


Στην παρέμβασή του ο κ. Πάνας ανέφερε πως παρόλο που τα δύο αυτά έργα έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ εδώ και σχεδόν μια δεκαετία δεν έχουν υλοποιηθεί δημιουργώντας πολλά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, επιβαρύνοντας σημαντικά την ευρύτερη περιοχή, τις οικίες αλλά και τις πολυάριθμες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της.

Ο κ. Πάνας ανέφερε: «Το ζήτημα των δύο Βιολογικών της Καλλιθέας και της Κρυοπηγής απασχολεί τόσο τους πολυάριθμους πολίτες των περιοχών, αλλά και μεγάλο αριθμό επισκεπτών τόσο τους θερινούς μήνες αλλά και όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για τους λόγους αυτούς προχώρησα στην παρούσα κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ώστε να δοθεί τελικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους συμβάλλοντας από την πλευρά μου στην ολοκλήρωσή δύο έργων σημαντικής περιβαλλοντικής σημασίας για τη Χαλκιδική».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα