Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρηγόργς Τάσιος στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της Ιερισσού

Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Ιερισσού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από τους φορείς της περιοχής, ενώ συμμετείχε και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού.

Στη δράση που είχε στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση και συνεισφορά των ανθρώπων σε περιβαλλοντικά θέματα, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος.

Ο κ. Τάσιος δήλωσε: "Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών στις 21 Σεπτεμβρίου, σήμερα με σύνθημα «Καθαρίζουμε ό,τι αφήσαμε πίσω μας το καλοκαίρι» βάλαμε όλοι το χεράκι μας για να καθαρίσουμε την παραλία της Ιερισσού, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να χαρούμε καθαρότερες παραλίες. Μία εξαιρετική πρωτοβουλία και δράση που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος στέλνοντας το μήνυμα για καθαρότερες ακτές και θάλασσες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου!

Μαζί λοιπόν με τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού αλλά και πλήθος κόσμου, δώσαμε το παράδειγμα μιας πιο υπεύθυνης συμπεριφοράς προς το παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον που είναι τόσο σημαντικό για τη Χαλκιδική μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα