Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022 από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Η τελετή απονομής των Βραβείων Επιχειρηματικότητας 2022 από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στη Νέα Ποτίδαια.

Συνολικά, 13 επιχειρήσεις βραβεύτηκαν στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας, η οποία τείνει να γίνει πια θεσμός αφού σε αυτό τον διαγωνισμό συμμετέχουν πολλές επιχειρήσεις της Χαλκιδικής.

Οι έξι κατηγορίες ήταν: Βραβείο Οικογενειακής επιχείρησης με ιστορικό διαδοχής, Βραβείο Ψηφιακά Μετασχηματισμένης Επιχείρησης, Βραβείο Διεθνούς Παρουσίας, Βραβείο Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος και Πράσινης Ενέργειας, Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Βραβείο Κοινωνικής Ανταπόκρισης.

Βραβεύτηκαν συνολικά 13 επιχειρήσεις :

Βραβείο Οικογενειακή Επιχείρηση με ιστορικό διαδοχής
ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ - ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. & ΑΡΜΑ Α.Ε
ΑΦΟΙ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ Ο.Ε. - ΣΠΙΤΙΚΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ
ΛΑΘΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΠΑΡΓΑΣ

Βραβείο Ψηφιακά Μετασχηματισμένη Επιχείρηση
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ–ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΤΑ -MILLENIUM EDUCATION CENTRE
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ

Βραβείο Διεθνής Παρουσία
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΑΙΩΝ ΟΛΙΒΕΛΛΑΣ ΑΕ - OLIVELLAS S.A.
ΔΕΑΣ Α.Ε.- DEAS S.A.

Βραβείο Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα & Πράσινη Ενέργεια
ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗ ΟΕ -TSERKEZIDIS RECYCLE
ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ - ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ

Βραβείο Νεανική Επιχειρηματικότητα
ΜΑΚΡΟΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - ΝmaK fitness
ΜΠΑΛΔΕΡΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - MELIMNOS

Βραβείο Κοινωνική Ανταπόκριση
AGROVISION IKE - DOMAINE AGROVISION
ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - PASSION HONEY


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, η ομιλία του οποίου συγκίνησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους. Ζωντανά συνδέθηκε μέσω skype ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για να στείλει το δικό του μήνυμα για την εκδήλωση. Η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης έστειλαν επίσης ηλεκτρονικά τους δικούς τους χαιρετισμούς.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης στην εναρκτήρια ομιλία του αναφέρθηκε στη σημαντικότερη από όλες τις δράσεις της παρούσας Διοίκησης, που ήταν η εξωστρέφεια του Επιμελητηρίου και η σύνδεσή του με την κοινωνία. Αναφέρθηκε ακόμη στις συστηματικές προσπάθειες στήριξης της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης του τόπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, Προξενικών Αρχών, παραγωγικών φορέων, επαγγελματικών συλλόγων και σωματείων, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ Γιάννης Μασούτης, Πρόεδροι και μέλη ΔΣ άλλων Επιμελητηρίων, μέλη ΔΣ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.


Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης που έδωσαν το δικό τους στίγμα.

Στη δεξίωση που ακολούθησε στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά εδέσματα και κρασιά, που περιλάμβανε το ειδικά σχεδιασμένο μενού από την ομάδα των chef του ξενοδοχείου, όπου αναδείχτηκαν τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, χορηγία των δυναμικών παραγωγών της Χαλκιδικής.

Τα αποτελέσματα των εταιρειών που βραβεύτηκαν προέκυψαν μετά από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, την οποία είχε αναλάβει αρμόδια επιτροπή, του ΑΚΚΕ του ΑΠΘ.



booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα