Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κυριακή Μάλαμα: Είμαστε μαζί με τις γυναίκες του Δήμου Σιθωνίας

"Είμαστε μαζί με τις γυναίκες του Δήμου Σιθωνίας, θύματα της βίαιης συμπεριφοράς του δημοτικού συμβούλου" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε στο Δήμο Σιθωνίας, με Δημοτικό Σύμβουλο να επιτίθεται με υβριστικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος δημοτικών υπαλλήλων.

Η κ. Μάλαμα καλεί την Εισαγγελία Χαλκιδικής να παρέμβει για το θέμα.

Η βουλευτής αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Οι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες γυναικών υπαλλήλων του Δήμου Σιθωνίας για βίαιη κι ανάρμοστη συμπεριφορά δημοτικού συμβούλου θα πρέπει να μας ταρακουνήσουν όλους.

Παρόλο που τώρα καταγγέλθηκε δημοσίως το θέμα, φαίνεται ότι αυτή η συμπεριφορά ακραίας λεκτικής βίας και προπηλακισμών υπήρχε εδώ και καιρό.

Εμείς καλούμε άμεσα την εισαγγελία Χαλκιδικής να παρέμβει για το θέμα, ώστε να τιμωρηθεί ο δράστης και να προστατευτούν τα θύματα, ενώ θα προχωρήσουμε άμεσα, με την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής, σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε να επικαιροποιηθεί το πλαίσιο προστασίας των γυναικών λειτουργών της τοπικής αυτοδιοίκησης που υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές και σε ώρα δημόσιας υπηρεσίας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα