Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκλεβαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε παραλίες της Χαλκιδικής

Άνοιγαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε παραλίες της Χαλκιδικής και έκλεβαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές δύο Βούλγαροι που συνελήφθησαν τον Ιούλιο στη Χαλκιδική. Μετά από έρευνα της Αστυνομίας προέκυψαν επιπλέον διαρρήξεις και κλοπές που διέπραξαν το προηγούμενο διάστημα.


Οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 52 και 55 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα, φέρονται το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου να διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρίσκονταν σε παραλία "Τιγάνια" της Σιθωνίας, από όπου αφαίρεσαν ένα σακίδιο πλάτης που περιείχε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα, συνολικής αξίας 7.100 ευρώ.


Από του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, ενεργώντας μαζί με ακόμα έναν συνεργό τους ηλικίας 55 ετών, από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2022 διέπραξαν ακόμα 4 διαρρήξεις οχημάτων σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής και μία διάρρηξη οχήματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.020 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 7.500 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα