Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

To #SΥΚΙΑ στην παραλία της Συκιάς

Στην παραλία της Συκιάς ο Σύλλογος Επαγγελματιών Συκιάς τοποθέτησε η πινακίδα με τρισδιάστατα γράμματα #SΥΚΙΑ στο ύψωμα, στο Λιναρακι με θεά την υπεροχή παράλια της περιοχής.

Πρόκειται για μια κίνηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Συκιάς σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής που έχει ως σκοπό την ανάδειξη της παραλίας και να αποτελέσει σημείο ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες, μέσα στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ενεργειών του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μελίσσης ανέφερε:

"Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτά και πραγματοποιήσιμα εάν δεν είχαμε την υποστήριξη και την συνδρομή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και ειδικά του πρόεδρου του Ιωάννη Κουφίδη , καθώς και την πολύτιμη βοήθεια της Μαρίας Λαθούρη.

Για αυτό ευχαριστούμε το Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και τον πρόεδρό του Ιωάννη Κουφίδη που με θερμή και ενδιαφέρον στήριξε την προσπάθεια του Συλλόγου, την Μαρία Λαθουρη δημοτικό σύμβουλο και μέλος του συλλόγου μας για την συνδρομή και στήριξη της, τον πρόεδρο της Κοινότητας Συκιάς Δημήτριο Καζάκα που μας παραχώρησε τον χώρο για να τοποθετήσουμε την πινακίδα, τον Δήμο Σιθωνίας και τους σύμβουλους που ενδιαφέρθηκαν .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ/Σ που έδωσαν εαυτό και καταφέραμε όλοι μαζί να πετύχουμε ένα μικρο μέρος από αυτό που έχουμε σχεδιάσει για το επόμενο διάστημα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα