Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Τρεις πυρκαγιές σε Σιθωνία και Κασσάνδρα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής, καθώς τρεις πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα σε δασικές περιοχές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας.

Στις 08:00 το πρωί έγινε αντιληπτή η φωτιά στον Καρβουνά, του Νέου Μαρμαρά, στη Σιθωνία. Στο σημείο έχουν φτάσει έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 14 πυροσβέστες. Η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικίες.

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 09:00 σε δασική περιοχή, στη Φούρκα, στην Κασσάνδρα. Στο σημείο κατέφθασαν 9 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 πυροσβέστες. Οι φλόγες δεν απειλούν προς τον παρόν τον οικισμό αλλά είναι σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Τέλος, λίγο μετά τις 09:00 προκλήθηκε φωτιά και σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ζαΐπη, στην Κασσάνδρα. Επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες είναι ήδη στο σημείο και επιχειρούν. Στις πυρκαγιές της Κασσάνδρας επιχειρούν δύο καναντέρ και δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών που μίλησαν στο halkidikinews.gr oi πυρκαγιές προκλήθηκαν πιθανόν από κεραυνούς, καθώς όλη τη νύχτα ο καιρός ήταν άστατος στις περιοχές Κασσάνδρας και Σιθωνίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα